Rólunk

TÖBB MINT EGY ÓHAJ…
…TÖBB MINDENNÉL

A családalapítás és a gyermekvállalás igénye minden ember legtermészetesebb vágya.

A pozsonyi GYN-FIV termékenységi központ 2004-ben alakult, és működésének teljes időtartama alatt az asszisztált reprodukció területén vezető szerepet tölt be szlovákiai és közép-európai viszonylatban is. Két további helyszínnel bővülve, Zsolnával és Nyitrával, Közép-Európa egyik legnagyobb asszisztált reprodukciós központja vagyunk.

A legmodernebb kezelési módszereket alkalmazzuk, és arra törekszünk, hogy mindig a tudomány élvonalában legyünk. Orvosokból, ápolónőkből, andrológusokból, embriológusokból és koordinátorokból álló csapatunk Önökért, meddő párokért dolgozik, hogy gazdag tapasztalatainkra alapozva teljes körű ellátást nyújthassunk. Szakemberekből álló csapatunk garantálja a minőséget és szakértelmet.

Mindig a legjobb megoldást keressük pácienseink számára, miközben a sikeres kezelés egyik alapfeltételének tekintjük a páciens egyéni megközelítését.

 

Mottónk: Egyénre szabott kezelés a legmagasabb szakmai színvonalon.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb választást hozzuk pácienseink számára, mert a sikeres kezelés alapvető feltételének az egyéni hozzáállást tekintjük.

Videónkból megtudhatja, hogyan működik az IVF/ICSI kezelés a pozsonyi GYN-FIV-nél.

...szívesen tájékoztatjuk Önt

A pozsonyi GYN-FIV-vel való első kapcsolatfelvételtől kezdve egy magyarul beszélő koordinátor áll az Ön rendelkezésére!!

7581

gyermek született a segítségünkkel