Embrió donáció

Embriódonorok

Az embriódonorknak a következő kritériumokat kell teljesítenie:

  • Súlyos betegségektől (beleértve a veleszületett és mentális betegségeket is) mentes egészségi állapot.
  • Iskolai végzettség – középiskola (érettségi) vagy magasabb szintű végzettség.
  • Mindkét donort fertőző, szexuális úton terjedő (HIV, hepatitis, szifilisz stb.) és genetikai úton terjedő betegségek (kariotípus – a kromoszómák számának és szerkezetének vizsgálata és a cisztás fibrózis vizsgálata) szempontjából vizsgálják.

Az embrióadományozási programban általában nincs várakozási idő. Így az eljárás iránt érdeklődő pár az orvossal közösen tervezheti meg a krioembrió-átültetést a saját igényeinek megfelelően.

Csak kiváló minőségű embriókat (blasztocisztákat) garantálunk az embrióátültetéshez.

Az adományozott embriók befogadói
Az eljárás során donorembriókat használnak, és azokat a fogadó méhébe ültetik át.

KEZELÉSI ELJÁRÁS

A méh rövid hormonális előkészítése után (a méhet felkészítik a sikeres embrióbeültetésre), az embriókat egy rövid, ambuláns eljárás során helyezik be a méhbe.

A befogadó ügyfél hormonális felkészítése az embrióátültetésre otthon történik. A befogadó méh előkészítéséhez szükséges gyógyszereket orvosunk írja fel. A hormonális stimuláció részeként a méhnyálkahártya szintjének ellenőrzéséhez nőgyógyásszal végzett ultrahangvizsgálatra van szükség.

Amint az eredmények optimálisak, központunk megerősíti az embrióátültetés korábban egyeztetett időpontját. Az embriókat ezután egy rövid, ambuláns eljárás során beültetik a méhbe.

Az embrió adományozás nálunk szigorúan névtelen!

A folyamat során magyarul beszélő koordinátorunk telefonon, WhatsAppon vagy SKYPE-on keresztül áll az Ön rendelkezésére.

...szívesen tájékoztatjuk Önt

A pozsonyi GYN-FIV-vel való első kapcsolatfelvételtől kezdve egy magyarul beszélő koordinátor áll az Ön rendelkezésére!!

7666

gyermek született a segítségünkkel