Embrioszkóp

EmbryoScope+ és EmbryoScope™

Európában azon kevés klinikák közé tartozunk, amelyek az EmbryoScope+ és EmbryoScope™ készülékkel biztosítják ügyfeleiknek a legjobb minőségű embrió tenyésztést.

Ez a legfejlettebb embrióinkubátor, amely ma az IVF-piacon kapható. Kiváló eszköz a legjobb embriók kiválasztására az átültetéshez, és a sikeres terhesség esélyének maximalizálására.

Az EmbryoScope+ és az EmbryoScope™ beépített kamerával ellátott rendszerek az embriók minőségének morfokinetikai értékelésére.

EmbryoScope+                                                                                                                                                                                                    A legnagyobb kapacitású rendszer az összes time-lapse rendszer közül. Ennek az inkubátornak az az előnye, hogy egy páciens akár 16 embrióját is egyszerre lehet nyomon követni és összehasonlítani.

EmbryoScope™                                                                                                                                                                                        Ennek az inkubátornak a kapacitása 12 embrió páciensenként elkülönített edényben. 20 percenként van lehetőségünk minden egyes embrióról fényképet készíteni, és ezt több rétegben is elkészíteni a legpontosabb nyomon köbvetéshez.

A meddőség mesterséges megtermékenyítéssel történő kezelésének egyik legfontosabb szempontja a beágyazódás legnagyobb valószínűségével rendelkező embriók kiválasztása. Az embriófejlődés dinamikus folyamat, és a szokásos inkubátorokban történő normál tenyésztés során nem lehetséges a morfológiai változások időbeni nyomon követése.

Az EmbryoScope+ és az EmbryoScope™ lehetővé teszi a következő paraméterek követését, értékelését:

  • az embrió első osztódása és további osztódása
  • a sejtmagok morfológiája
  • a poláris test felépítése és helyzete
  • a citoplazma megjelenése, állapota
  • a széttöredezettség folyamata
  • a blasztomerek száma, alakja, szimmetriája
  • a sejtmagok képződése és száma az embrió osztódása után.

Az embrió osztódás folyamatának megfigyelése új megértést hoz a beültetett embriók embrió osztódási paraméterei és a későbbi sikeresség kapcsolatában. Továbbá a beültetett és nem beültetett embriók tulajdonságai is új tudást hoznak számunkra.

További előnyük az egyedülálló hőmérséklet-szabályozás (a kamra megnyitásáig a hőmérséklet gyakorlatilag nem változik (<0,2 ºC)). A légtartalékok megszakítás nélküli keringetését és tisztítását használják, amelyek 10 percenként megújulnak. A levegő tisztítása Whatman TM szűrővel történik, amely az aktív szén és a HEPA szűrők elvén működik, eltávolítja az illékony szerves vegyületeket, és felfogja a 0,3 μm-nél nagyobb részecskék 99,97%-át. Ezek lehetővé teszik a száraz, víz nélküli inkubációt, elkerülve a kondenzációval kapcsolatos lehetséges problémákat.

Egy kiváló minőségű Hoffmann-modulációs kontrasztmikroszkóp lehetővé teszi az embrió fontos morfológiai paramétereinek megfigyelését. Az embrió erős fénynek való kitettségének elkerülése érdekében kifejlesztették a “Leica 20 x 0,40 LWD Hoffman Modulation” speciális kontrasztobjektívet, amely 635 nm hullámhosszú vörös fényt használ. Az embrió így minden egyes expozíció során csak kevesebb mint 0,5 másodpercig van kitéve a fénynek.

A morfokinetikus hozzáférés, mint az embriók minőségének nem invazív vizsgálati módszere, új lehetőségeket kínál a meddő párok sikeres kezelésének növelésére. Megfigyelési módszereken alapul, és elsősorban a morfológiára, de az embrió dinamikus fejlődésére is összpontosít, a tenyésztési feltételek veszélyeztetése nélkül.

...szívesen tájékoztatjuk Önt

A pozsonyi GYN-FIV-vel való első kapcsolatfelvételtől kezdve egy magyarul beszélő koordinátor áll az Ön rendelkezésére!!

7504

gyermek született a segítségünkkel